AKTUELNO

To je laž.

U toku je Igra istine u Beloj kući. Sledeće pitanje je postavio Lepi Mića.

Ko su tri najveće ljugavštine od žena ovde da ti misliš, Lili je navela da su ku*ve Aleksndru, Ivanu i Paulu, šta misliš o tome - upitao je Mića Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se sa Ljiljom, Aleksandra jeste, ovde dve nisu. Ja mislim da je Aleks ljigavština, isto mislim da je Maja Marković, zbog celokupne situacije što je bila sa Jovicu, međutim ona se sada promenila, došla je sebi, i to lepo radi. Treća ljigava osoba je Milica Kemez, na osnovu nekih izdaja koje su se desile, sada smo spustile loptu - rekla je Ermina, pa postavila pitanje za Ivanu Marinković.
Ispričaj nam priču o tvom abortusu, znam da jesi, reci nam razlog -tražila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno, ta priča je uneta od kako je Tara došla, ja to neću potvrditi, jer je to budalaština - rekla je Ivana.
Postoji prepiska tebe i Jovanine sestre o tome, ta devojka je bila izrevoltirana jer je videla kako ti glumiš i dala je prepisku sa snepčeta. Pisalo je da ti to nisi htela, da je on hteo, ali da ti nećeš jer si jako mlada. - ispričala je Ermina.
To je takva laž, meni se povezuje ta priča i danas ovo za prostitucuiju, ali to je sve laž , neću se baviti nemoralnim stvarima. To je puštena priča, koja nema smisla. Moja majka nek se pozabavi tim napolju. Lili je danas rekla da sam ja bi*eksualna, što uopšte nije tačno ja volim muškarce - rekla je Ivana.
Zamolila bih moju sestru da se ne igra rijalitija napolju, kad se ja ne igram ovde - rekla je Jovana Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga