AKTUELNO

Oštro ih je osudio!

U Beloj kući se za crnim stolom odigravaju još jedne nominacije, a stanari biraju između bivšeg ljubavnog para Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem za Zolu, da se znamo dugo jedno osam godina i znam ga kao skromnom i normalnog. Miljana Zoli nije donela dobro, kao što svi pričaju jer on je odlično plaćen, a ovo sve mu je greška jer je sam sebi dozvolio. Može da bude zanimljiv i bez Miljane, ali postoji to da je on zamislio da je Tito pod svetlima grada. Ne žalim ga kada ga ona bije, jer se to ponavlja a on dopušta. Što se tiče Miljan, pre svega kada vratimo sve ona je svoj maksimum dala u "Zadruzi 1", tamo je bila do kraja a bila je trudna. Ona je meni bila jedna od favorita, ali da nije bilo Kije, Lune i Slobe ona bi bila prva. Ona ovde ljudi vređa, i naziva mene Necu i Mišela kalafoncima, a mi ti to opraštamo jer nam ne smeta. Ja noiminujem Miljanu - rekao je Bora.
Što se tiče Miljane, imali smo dosta sukoba, ona je nestabilna osoba i to povlači neke druge stvari, labilna je i okreće se kako vetar duva, ali je i kompleksašica. Kupila je za 16. hoiljada svašta i došla ovde da se hvali, i vređa sve. Zola je lezilebović i danguba, ali je dobar dečko. Ja nominujem Miljanu - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću krenuti od Zole, ništa se nije promenilo mi smo se razdvojili, jer je on ušao u vezu sa Miljanom, i krivo mi je jer ne radoimo one stvari sa strane. on je meni drag i gotivim ga, što se tiče Miljane, ona i ja imamo odnos koji se vaga, od prošlih nominacija ona je super prema meni, ali ona ne zna šta želi i zato se povukla. Ja nominujem Zolu, jer sam Miljanu prošli put - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga