AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Tokom reklamnog bloka Dragana Mitrović i Ivana Marinković odlučile su da isteraju njihov odnos na čistac, te su zbog ružnih reči koje su uputile jedna drugoj popričale da to nije lepo da rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da si se loše ponela prema meni, ja to nisam zaslužila od tebe. To nije moj nivo, meni kad je Miljana rekla: ,,K*rvo", ja sam se osećala ružno. Ja sam ćutala, pronašla sam se, ja bih nastavila još jutros... Ali ne uzimam te u usta, stavila sam tačku, ružno mi je, zamerila sam ti žensku sujetu, jer to je k*rvanjski neki način. Ja ti kažem, to je ružna reč, da si najveća k*rvetina... - rekla je Dragana.
Ti imaš prava da mi zameriš i kažeš šta hoćeš. I kada si se sa Natašom svađala, ja znam... Kada sam ti pružila ruku, kada smo se pomirile, kada je bilo ono veče za takmičenje u pevanju, došla je priča do mene, dolazi njih petoro i pitaju me da smo se Stefan i ja poljubili. To je odvratno i nije mi jasno kako to neko može da priča. U tom momentu razmišljam kako to možeš da pričaš. Ja stvarno nemam lošu nameru, nisam loš čovek -ubacila se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali kako ja tebi sada da verujem? Imala si jednu šansu, ali nisi uspela, kako sada da ti verujem? Ako me budeš za jednu stvar i ti ponovo, iako te svi prihvatimo... - pričala je polovično Dragana u prekidima rečenica.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga