AKTUELNO

Uvrede i pohvale se samo nižu.

U Beloj kući se odigravaju još jedne u nizu nominacija, a zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeći od Zole, o njemu mislim sve najbolje ali je jako dobar i nismo imali konflikre i volim njegov humor. A što se tiče Miljane, ona je jako loša osoba, ovde je svi ogovaraju a ništa joj ne kažu jer su licemerni. Jedino što znam, ona je dobra majka, ali za sve ostalo je katastrofa, ona sve maltretira. Ja nominujem Miljanu - rekao je Neca.
Miljana ko Miljana, sa njom nemam neke ozbilje svađe, sve zavisi o njenom ponašanju i znamo sa njom na čemu smo, ali aj takve ljude ne volim jer je čas mirna, čas nije i ja to nazivam psihijatrijski slučaj i treba da poradi o svojoj glavi. Zola je neko ko je dobar, ali ga ne primećujem imamo jako lep odnos ali mislim da je lenj. I mislim da ako je sa Miljanom ne može da napreduje, jer je oko njega loša energija a dobar je i kavalitetan momak. Ja nominujem Miljanu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, imamo korektan odnos i nismo imali konflikt, mislim da je bolja kada se zeza nego kada se svađa, tada udara jako nismo. Zola je neko o kome imam jako lepo mišljenje, ali mislim da greši jer je lenj i nije aktivan ali ja znam zašto je to tako, ali nadam se ad će krenuti da se boiri zbog njega i majke - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni kada su bili nominovani, ja sam se družio sa Miljanom a ne sa Zolom, a sada se ona povukla a sa Zolom sam super i mnogo kilometara smo prepešačili i kajem se što sam ga nominovao, sada nominujem nju - rekao je Kenana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je neko ko se na tuđ račun šali neslano i udara nismo, to mi se ne sviđa i dosta preuveličava. Zola je neko sa kim u početku nisam imala odnos, ali je sada bolje i jako je zanimljiv. Ja nominujem Miljanu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, ja sa njom nisam imala sukob i nije me uvredila nikada i govorila je lepe reči za mene. Što se tiče Zole, ja njega ne viđam on je u rehabu, ali kada pričamo to potraje, ali njega nominujem - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga