AKTUELNO

Bilo je napeto!

U Beloj kući se odigravaju još jedne u nizu nominacija, a zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Filip Car bio je sledeći koji je nominovao, a pre toga izneo mišljenje o Miljani i Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nezahvalno je da posle Ćomija nešto pričamo, ne znam šta bih rekao, ali evo, krenuću od Zole donja crta nakoso! Ja se tome smejem celu noć, imamo dobar odnos od kada je ušao, pozitivan lik, dobar, družim se sa njim, jako je dobar. Ne mogu da dođem do daha od smeha, ispravan mi je momak, imamo dobru komunikaciju, simpatičan je jako. Mislim da neke stvari ne radi dobro, ne samo Zola, nego dosta nas se pogubi u nekim ljubavnim odnosima, pa totalno skrenemo sa puta. Janjuš, Zola, ja, da ne nabrajam sada. Umesto da se zaj*bavamo, družimo, mi se opterećujemo sa nekim nebitnim stvarima, koji utiču na naš imidž. Zola meni nije jasan u odnosu sa Miljanom. Donošenje hrane, bacanje, nije mi to jasno, po drugi put idu u izolaciju, kao par mi nisu zanimljivi, te neki klipovi mi nisu zanimljivi od prošle godine, nejasan par. Mislim da se dosta smorio, ali ima dosta toga pokazati. Ja Miljanu jako gotivim od prvog dana, kakav god da ima odnos sa ljudima, ona je meni zanimljiva, ja sam gotivio njene klipove. U nekim stvarima nije ispravna, i ja u datim momentima kažem koje ne mislim - rekao je Filip, pa se iznervirao jer ga zadrugari nisu slušali, pa je nastavio u besnom ritmu:
Ona je meni zanimljiva, ali je ne gotivim u svim situacijama. Ovo za slavu ne odobravam i ne znam šta ti tamo izvodiš, kakve švedske stolove. Nije kolegijalna za neke stvari, nekad kao da ne postoji, u svom apartmanu je. Mislim da bi trebalo više vremena ovde da provodi, da bi se sprijateljila sa što više ljudi. Mislim da bi se i ona i Zola trebali više uključiti u program. Ona ima šta pokazati, meni lično je draga, zadnji put sam poslao Zolu, ne nju, znaš kako ću od sada početi glasati, strtiktno po toj nedelji. Sad da ja pravim razlike i da ulazim u naftalin, ne mogu. Ove nedelje sam bolji sa Zolom, tako da šaljem Miljanu - završio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga