AKTUELNO

Objasnio im gde se nalaze.

U toku su nominacije u Beloj kući. Ove nedelje su potrčci bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i zadrugari moraju da biraju izmedju njih dvoje. Na red da nominuje je došao Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih dvoje, već su bile nominacije gde sam ih komentarisao i jedno i drugo. Ja se vodim time da se nominujem osobe sa kojima sam u konfliktu, ili one sa kojima manje komuniciram. Sa Zolom sam ove godine u lepoj komunikaciji, i zato sad šaljem Miljanu - rekao je Anđelo.

Nakon njega, reč je dobio Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću krenuti od Zole. Slušam ovde kako pričate sve najlepše o Zoli, a niko da ga kudi. Ja ću mu reći sve jer ja to i mislim. Zola pamet u glavu i ne slušaj ljude koji ti ne žele dobro. Zola nije dobar, ponaša se jako loše. Tebe koli k*rac za sebe, a i za druge. Kažnjen si zbog spavanja, zbog ponašanja. Nemaš opravdanja, došao si ovde da zaradiš neke pare, a ti ih gubiš. Opet se vraća priča da si ovde zbog Miljane, a nije tako. Ti si vredan, radan, inteligentan momak a pričaš kako hoćeš da ideš kući. Moraš da se uozbiljiš i gledaj da zaradiš nešto. Zola, moraš da se središ, uključi mozak. Zola ti si moj drug i ja znam što si ti ovde, ja tebe volim i to znaš - rekao je Mića o Zoli, pa je krenuo da komentariše Miljanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je osoba koja može da te izvređa vrlo ozbiljno, ona je takva, ali mene to ne dotiče. Ja znam što sam ovde došao, i niko me ovde neće poremetiti u tome. Ja imam publiku koja me voli, i koja glasa za mene. Miljana i ja nemamo zajedničke fanove, zajednički fanpejdž, ko je kome više je*ao majku. Miljana je neko ko je dugo u ovoj priči u rijalitiju. Ona ima ličnu kartu rijalitija. Miljana je uvek ista, od očaja do sjaja, ne menja se. Ona i ja smo sada u dobrim odnosima, ne bih voleo da se to promeni, da se ne vređamo više. Ona je mnogo bolja kada je pozitivna, i nadam se da će takva ostati. Ja se neću mešati kada se ona svađa sa nekim, pogotovo ne sa Đedovićem ili sa Ša. Ja ću dati sve od sebe da mi budemo u sjajnim odnosima, i da se družimo. Ja Zolu ne mogu da pošaljem, ona to zna, ona je mene nazvala Zolinim tatom u rijalitiju, i znam da mi ona to neće zameriti - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga