AKTUELNO

Nije izdržala.

U toku su nominacije u Beloj kući. Ove nedelje su potrčci bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i zadrugari moraju da biraju izmedju njih dvoje. Na red da nominuje je došla Monika Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, ona meni nije nikada ništa loše uradila, bar ne još, nadam se da će tako i ostati. Ona i ja smo pre neki dan imali razgovor, ona je meni jako dobra. Za Zolu mislim da on voli da spava, pa ću njega poslati u izolaciju - rekla je Monika.

Nakon Monike, pravo da nominuje je dobila Tara Simov, a tokom njenog izlaganja Miljana je izašla iz Bele kuće i otišla u toalet.

Zola je neko sa kim sam ja imala super odnos prošle godine, nalazili smo se jedno drugom, ali ove godine smo se posvađali jer je on mene naveo da sam najveća šlihtara, mislim da je to bilo jako ružno. Od tada nemamo dobar odnos. Što se tiče Miljane Kulić, ona i ja smo bile dobre dok je njoj to odgovaralo, a kad nije sa svima se posvađala i svakoga ja vređala. Ona je mene dovela do ludila, iznosila je gnusne laži. Mislim da je Miljana duševna bolesnica, ona je isfrustrirana, nikada neće biti srećna pa zato druge muči. Naravno nominujem nju - rekla je Tara

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga