AKTUELNO

Ovo nisu očekivali.

Trenutno su nominacije, a zadrugari u Beloj kući biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da iznese svoje mišljenje došao je Toma Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da dužim, jer prošle nedelje je Miljana meni bila omiljena i ja nemam šta da dodam, Zolu nominujem, gotivim ga, ali zbog toga što mi je ona bila omiljena - rekao je Toma.
E ovako, ja ću krenuti od Miljane sa kojom imam dobru komunikaciju, imale smo konflikte a ona mi je uvek pomogla za razliku od drugih. Ona deluje hladno i ume da povredi, ali mislim da je dobar čovek i da je jako emotivna. Zola i ja imamo neku komunikaciju, nismo preterano bliski ali smo u dobrim odnosima i nakon svađe napolju. Mislim da mu se ide kući, ali Miljana mi je draža i ja nominujem Zolu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja nemamo komunikaciju, pričamo samo kad smo na cigareti, ali sve je super mislim da bi on mogao malo da se atktivira, ja ga ovde ne čujem! Što se nje tiče, ona je bolja od kada nema Marije, i draža mi je, zato nominujem Zolu - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Miljanu, zato što me je vređala i jako me je iznervirala i razočarala na "Pevačkom obračunu", a Zola je skroz okej - rekla je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga