AKTUELNO

Prekipelo mu!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Maji Marković i Alenu Hadroviću.

Pitanje za Maju i Alena, zar tako jaku vezu može da raskine kesa od 2.000 evra. Zar je toliko vredela vaša ljubav? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu u pitanju stvari, nije to dovelo do toga da se razdvojimo. Povredilo me je to što je Ermina rekla od koga je stiglo - govorila je Maja.
Pa zbog stvari. Čim je Jovica ispao čovek i poslao joj stvari, ona se pogubila. Šta ćeš ako pošalje opet stvari, opet ćete da prekinete? - dodao je Fran Pujas.
On je u bolnici, on je povređen fizički, ali i sa moje strane, mene to boli. Nećemo, ovo je bio neki šamar, puklo me je to, i? - uzvratila je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nejasno je kako si se sad setila da imaš grižu savesti. Što to za bolnicu nisi ponavljala poslednjih mesec dana? - začudila se Sandra Rešić.
Imam grižu savesti, šta je problem? Evo, ništa ne može da me poljulja sada - bila je drska Maja.
Bilo je pitanje da li bi ostala sa Alenom, kada bi Joca ušao, ona je rekla da bi. A onda je prekinula kada su stigle stvari... Pa šta bi bilo da je Joca ušao? - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima da li postoji nešto što je pričala drugima, a meni nije rekla, to me zanima. Da se odaljim od nje, ne bi mi bilo dobro. Ne mogu bez nje, ovako ću lakše da prebolim neke stvari - odgovorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.