AKTUELNO

Ne želi više ništa sa njom.

Marko Janjušević Janjuš ustao je da prokomentariše odnos Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović je u "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" mogao da bude sa svakom devojkom s kojom je hteo. Nije bilo devojke koja nije htela da bude sa njim, možda dve, tri. Tomović je Minu volio najviše. Najviše ljubavi je bilo prema Mini. Svega je bilo najviše prema Mini. Ne može nešto da se zaboravi za 6, 7 meseci. Napolju može, ovde ne može. Provoditi ovde vreme sa nekim koga si voleo je jako zaj*bano - poručio je Janjuš.

Vladimir je posle toga odlučio da bude iskren prema Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, samo da ti kažem, da budem iskren, žao mi je što Maja i dalje igra igru sa mnom. Gledala je danas prema meni, imam svedoke. Rekao sam da ne moram da budem kod vas, da bih znao da biste se posvađali, jer je odmah to uradila danas - odgovorio je Tomović Janjušu.
On je meni dobacio prvi - ubacila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću da se zakunem po prvi put u Krunu, Ena mi je prvi put rekla u životu da mogu da radim šta hoću, ali da ne radim zbog Krune, jer su deca surova. A pošto Maji stižu pitanja da se ponižava, zbog sebe ću da kažem, nemojte da me neko krivi da nekoga ponižavam. Više neću imati komunikaciju sa njom, nisam imao nikakve odnose sa njom, iako smo ležali osam sati ispod pokrivača! Ugasile su mi se i emocije i strast! Nećeš dobiti pažnju, niti bilo šta - poručio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.