AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a tema koja se potegla, vezana je za situaciju koja danima mami komentare mnogih zadrugara. Tema o kojoj se polemiše bila je vezana za pitanje koje je Anđelo Ranković dobio, a ticalo se njega i Sanje Stanković. Naime, Anđelo je bio ljut dva dana, jer su se udaljili.

Foto: TV Pink Printscreen

Evidentno je da se oni izbegavaju, ja znam sve. Ja ovaj odnos gledam i pratim, jer meni to potvrđuje neke stvari, ja definitivno vidim da im ne prija što su oni odvojeni. Najviše je Sanji teško zbog stvari koje se napolju dešavaju. Ona je na klipu rekla da neke stvari ne može dok se neke stvari ne reše. Sanja mi je na krevetu rekla da joj prija Anđelo, i mene ništa ne bi moglo da odvoji od osobe koja mi se dopada - rekla je Matora.

Zašto malo Maju ne počupaš? - bilo je pitanje za Natašu Radan.

Ja vodim računa o tome šta radim i goovorim. Ja o svemu pričam sa Rialdom i Sandrom, ja njima mogu sve da kažem, a sinoć smatram da sam bila isprovocirana, nisam mogla da se suzdržim - rekla je Nataša.
Kako ti nije u glavi, da kada neko neće da bude sa tobom, ti budeš sa njim i komuniciraš sa bilo kim i ne daš mu da priđe njemu, odakle ti pravo da stavljaš živi zid? - pitao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo dan mi nije dobro, ne mogu! - rekla je Nataša.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga