AKTUELNO

Skandal!

Marko Janjušević Janjuš došao je na ideju da Maji Marinković postavi nekoliko pitanja, uz upozorenje da ukoliko bude slagala će je zauvek napustiti i neće joj se više nikada do kraja rijalitija obratiti.

Imam da ti postavim minimum pet pitanja, budeš li slagala, neću ti se obratiti do kraja rijalitija. Možeš i ti meni posle - poručio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje, blaža varijanta, budeš li slagala jednu stvar, života mi moga, izlazim odavde i nećeš moći da me navučeš da ti se obratim. Da li sam ja alkoholičar? - upitao je Janjuš.
A ti hoćeš sebe da opravdaš, šta je po tebi definicija alkoholičara? Voliš da piješ napolju - odgovorila je Maja.
Da li sam ja nasilnik? - upitao je Janjuš.
Aaa, Janjuše, hoćeš li da kažeš da se nismo tukli? Tukli smo se! Ti hoćeš mene sada da navučeš da pričam sada. Ti si mene tukao, obostrano smo se tukli - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lažeš, sram da te bude! - poručio je Janjuš i demonstrirao svoju agresiju na Maji.
Koliko si para potrošila na mene? Nećeš da odgovoriš, nemoj da mi se obraćaš više u životu! Ja ne mogu da se oporavim od tebe! Ja ne opraštam, ja ću ti vratiti za sve, ja ne lažem - upitao je Janjuš.
Kao čoveka si me izdao, izdao si me! Volim te - nastavila je Marinkovićeva.

Njima dvoma se potom pridružila Paula Hublin, kojoj je Janjuš ispričao kako je Maja napravila dramatičnu scenu ispred psihijatra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga