AKTUELNO

Haos se nastavlja, a Tomović je nikada iskreniji.

U toku je "Suđenje" u kom je Vladimir Tomović tužio Minu Vrbaški zbog njenog poigravanja sa njim kako bi se svetila Filipu Caru.

Mina kada izađe napolje, njoj Tomović nije u malom mozgu, a kada uđe ovde ona se pogubi. Nije Tomović lud, on to sve zna. Onaj dan kada je ustala da priča, i kada se obratila za Tomovića, bila je iskrena sto posto, nije to bilo zbog inata - rekao je Bora.
Vladimir najbolje poznaje Minu, ali će sve uraditi da je skloni od njega. Kada bi joj Vladimir dao znak, bila bi opet sa njim, nabila bi šešir i bila bi dama i ono što on želi - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je svesna da je Vladimir nije uvredio i zato kada je neko uvredi ona trči ka njemu, jer je tada bila najbolja verzija sebe. Uvek će to imati u malom uhu. Jer je najviše poštovao od svih. On je za Novu godinu želeo da okrene novi list sa Minom, ja se dobro sećam. Mislim da je ona tada poklekla na prvoj prepreci, i ona to sama sebi ne može da oprosti. Vladimir definitivno neće biti sa njom, zato se opet vratila Caru. Mogla je da bude Desanka Maksimović - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih rekao Filipu još nešto, da kada Filip napravi grešku, ona će je množiti sa dva. A Mina mene voli samo zato što sam joj dao šansu da je neko voli. Ona je osetila ljubav od menei zaljubljenost. Onda kada je pomenuta njena prošlost, ona je izmanipulisana i rekla je to. Ona je bila saterana u ćorsokak i u ulicu bez povratka. Bolelo me da gledam sve to kada je priznala - rekao je Tomović.
Sećam se svega, Mina je opet naletela na provokacije budala - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga