AKTUELNO

Sada su mnoge stvari jasnije!

U toku je "Suđenje", a prvi slučaj koji je Jovana Tomić Matora dobila bio je vezan za tužbu Maje Marković, koja je tužila Sandru Rešić i Ivanu Šašić zbog cinkarenja da je probala stvari koje je dobila od Jovice Putnikovića, njenog bivšeg verenika.

Vladimir Tomović je nakon mnogih porotnika dao svoje mišljenje. On je Ivanu i Sandru osudio da su opajdare, sokačare i tračare, a onda je imao par vrućih pitanja za Maju.

Ja imam pitanje za Maju Marković. Da imaš sada u budućnosti izbor muškarca koji će da bude strog, da ti uliva strahopoštovanje i muškarca koji je liberalan, šta biraš? - pitao je Vladimir.
Prvo - rekla je Maja.
Prvo, ne govoriš istinu - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je izbio sukob između Alena i Tomovića jer je Vladimir zaključio da Maja laže u svojim izlaganjima, pa se obratio i Ivani Šašić i zamolio je da objasni mišljenje prema ovo dvoje zadrugara.

Ja sam je podržala kada je na početku bila iskrena. Ali kada su bile nominacije, ja sam rekla da ima fore dva dana da dobro razmisli. Alena sam tada sačuvala, a nju sam posavetovala, jer joj naša podrška ne znači. Kada su zagrizli u to, shvatila sam da je on čovek koji će ići do kraja, a ona je tip žene koja kroz život ne može sama - objasnila je Šašićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga