AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

U toku je "Suđenje", a prvi slučaj koji je Jovana Tomić Matora dobila bio je vezan za tužbu Maje Marković, koja je tužila Sandru Rešić i Ivanu Šašić zbog cinkarenja da je probala stvari koje je dobila od Jovice Putnikovića, njenog bivšeg verenika. U Beloj kući je nasao totalni haos povodom odnosa Maje i Alena Hadrovića.

Ona uopšte ne izgleda kao da ima grižu savesti - rekla je Jovana Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam Alenu da sam osetila toliku grižu savesti da sam se zapitala da li nešto osećam prema Joci. Samo želim da kažem da ja ništa ne osećam prema Joci, ja sam zaljubljena u ovog čoveka ovde. Rekla sam mu da želim da budem sama, a ne da ja njega želim da ostavim - pravdala se Maja.
Ja sam od samog početka podržavala Majinu i Alenovu vezu, i branila sam ih kada god su ih napadali. Sve je bilo u redu dok ja nisam Alenu zamerila jednu situaciju zbog onih pogleda. Nakon toga, Maji su stigle stvari i bilo mi je drago jer nam svima ovde trebaju. Ja sam otvorila džak, ne ona. Ona je videla šta je, i suze su joj ispunile oči. Mi smo pola stvari izvadile i onda shvatile šta je bilo. Jeste probala jaknu, ali to nije velika stvar, jer kada je iznosila ovde, ona je mene pitala da li je probala, pa se izvinila Ivani. Nisam izlazila kod nje kada je plakala, jer mi je tražila da bude sama. Nisam se mešala, a svi drugi su joj prilazili. Kada sam opet posle izašla, ona mi je rekla da ne zna šta da misli i šta da oseća. Rekla je da jedino što sada može da radi jeste to da bude sama. I ništa više nisam rekla! Da, ona je zaljubljena u Alena. Ona je labilna, i ne može da se drži svog stava - rekla je Ivana Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga