AKTUELNO

Haos na samom početku suđenja!

U toku je "Suđenje" na kom je Maja Marković tužila Ivanu Šašić i Sandru Rešić koje su, kako je u tužbi pisalo, nju cinkarile kod Alena Hadrovića zbog stvari koje joj je poslao bivši verenik Jovica ☺. Nakon izlaganja tužilje, ali i tuženih, na red su došli porotnici.

Ja sam odmah videla kada su stigle stvari, kućom se proneo glas da je probala stvari, ali da se razumemo, ja Alenu nisam rekla, ali sam videla. Zato sam sinoć i reagovala. Ona je samo trebalo da te stvari vrati, kada je videla šta je u kesi. Ja od svoje sramote ne bih mogla da ih uzmem i ponesem. Alen je sada njen dečko, i on je trebao da ode kod Džastina i da traži šta njegovoj devojci treba. Trebalo je da vrati i da kaže: "Hvala lepo" - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da tužilja nije normalna i da je luda, ali i da je apsolutna budala jer je nakon svega ušla u vezu sa Alenom. Da li si svesna šta si uradila, da bi pravila pauze? Logike nigde nema, niti zdravog razuma. Što se stvari tiče, Maja neće da nazebe, ona stvari nema. Opravdalo bi te samo to da si ostala sa Alenom i da si se borila za to, već sam ti i rekao - rekao je Đedović kao porotnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Savest je trebalo da te grize kada si ga jahala, kada si legla u krevet sa njim i ostalo, a ne sada - rekla je Sanja.
Nije ona optužena, nego njih dve! - ubacio se Tomović, pa objasnio kako suđenje treba da funkcioniše.
Maja i Janjuš su bili najgori, ali su se voleli, tvoje emocije nisu bile jake! - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga