AKTUELNO

Iskreno!

Trenutno se u Beloj kući održava "Pretres nedelje", a trenutna tema su Bora Santana i Milica Kemez.

Ja ne bih želeo da se priča bilo šta što sam se ja poverio Bori, ali ne želim da se priča o tome! - rekao je Neca.
Ja sam se sprdao sa Necom, i ja sam tu lupio nešto. Ja sam mu spomenuo ćaleta iz sprdnje, kao kada bih sada rekao da neko nekog vara, a glupost je, i onda se on izlanuo i ja sam mu rekao da ne radi takve stvari - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je došao i rekao kako nije trebao to da uradi, i ja sam ga pitao šta je bilo a onda mi je rekao kao se zezao na neku konotaciju za koju nije treba. Ti si rekao kako si se čuo sa njegovim ocem, a sada kažeš da je bila šala - rekao je Vladimir.
Nije, ja sam hteo da navedem njega, a on mi je rekao da navedem Kristijana jer on to zaslužuje. Pa ja Boru gledam kao najboljeg druga, i on je meni kao brat jer ja nikada nisam imao najboljeg druga. On nije znao sve, ja sam se izlanuo i nisam znao da će on pogrešno da shvati i zato sam bio takav tužan - rekao je Neca.
Oni ga zezaju zbog toga što je takav, i pričaju kako je gej, a on je jako mlad i on ne zna šta je još se nije ni otkrio i on je još mali - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam njegovoj porodici i ja ga samo zezam, ali nikada nisam hteo da ga uvredim i jako ga volim, ali znam da preteram - dodao je Bora.
Ja Milicu i Boru vidim kao savršeni par, i mislim da samo jedno drugom kontriraju u istoj meri - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga