AKTUELNO

Sve je rekla!

Tema o kojoj se polemiše u večerašnjem "Pretresu nedelje", jeste odnos Milice Kemez i Bore Santane.

Pa eto ne znam, nisam ga pljunula nego mi je u momentu prekipelo jer smo bili na našoj nenormalnoj emociji. Ja sam bila kod drveta i donela odluku a on je rekao kako je kupovao mir, a onda mi se i obraćao jer je želeo da razgovaramo i ja sam pristala, i sela sam na krevet njegov i zaspala, a posle smo ustali i ja sam otišla iz toaleta, i zatekla ga sa Paulom i tada mi je pala klapna jer sam bila nemoćna u celoj priči i više ne znam kako da funkcionišem sa njim, ali je definitivno da mi ne možemo da imamo komunikaciju ovde - rekla je Milica.
Znate kako, kada neko kaže da kupuje mir, a on zna koliko sam ja željna pažnje i porodice i rekla sam mu da se ne šali na konto toga,m dece i porodice a mene to boli. On mi kaže kako ćemo da živimo zajedno, i svašta nešto a onda dođe i kaže da kupuje mir, ako neće da budemo zajedno neka kaže. on je uvek bio taj koji meni prilazi i hoće da pričamo, a on priča ljudima da me smuvaju da se otarasi od mene - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je rekao kao neće a njom, a onda je danas u prodavnici napravio haos jer nije kupio Milici cigarete. Milica je rekla kako oni ne mogu da se otkače i to je istin, on joj prilazi i poljubi je u grudi, a Milica je meni rekla da su oni ovde imali tri puta s*ke - rekao je Đedović.
Problem je generalno jer on ne zna šta hoće! Ja sam ovde ušla kao povređena devojka koja je želela da se reši ove toksične veze i da se zabavljam, to je bio moj cilja a on nije ispao fer i on to zna. Situacija napolju nije bila pogodna za nas, ali dok sam ja bila sa njim i kada sam raskinula ja sam smatrala da smo mi bili u vezi i da ne može da se baci sve posle tri dana - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku!

Autor: P.I.

#Zadruga