AKTUELNO

Drama se nastavlja, a posle ovog saznanja ništa više neće biti isto!

Tema koja je izazvala burne reakcije zadrugara jeste odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša koji je u poslednje vreme i te kako buran ali i prisan. Međutim, kada je Vladimir Tomović ustao i priznao da se ljubio sa Majom, ali i da je bilo dodira nastao je opšti haos. Nakon svega što je čuo od Tomovića, Janjuš je rešio da stavi tačku na odnos njega i atraktivne zadrugarke. Nakon šokantnih saznanja, reč je dobio i Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi smela da se žvališ sa njim, kao što Maja nije smela da komentariše obezbeđenje - rekao je Kristijan.
Da kažem svima, Tomović kvari govnj*ve veze, a ne prave! Sve je istina, ja vam kažem, mene ljudi ovde poznaju. Pet puta sam se zakleo, ljubili smo se jezicima u usta. Žalićeš što me prodaješ za sitno mila moja. Dolazila mi je deset puta na krevet, obećavala da će da menja baterije i ostalo - objasnio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Isti taj Vladimir je hteo da spava kod mene - rekla je Maja.
Pa istina je, šta onda? Ove godine idete sa mnom u kanal svi, samo da vam kažem - vikao je Vladimir.
Janjuše, Maja je rekla Tomoviću da si ga pljuvao na sva vrata, a Tomović je poverovao u sve. Što si vežbao sa njom? Jer si verovao u sve što je rekla - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Maja rekla neke stvari o njihovom odnosu, ja sam joj rekao: "Majo, nemoj da ti budem igračka". Ona je dala dovoljno razloga da svako to pomisli - rekao je Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga