AKTUELNO

Rešili su problem!

U toku je "Pretres nedelje", a trenutna tema su Filip Car i Mina Vrbaški.

Ovako, Marko je neko ko je godinu dana bio sa Majom, ja nju znam deset dana i ona njemu sve radi u inat sa mnom, ona ide za mnom i samo se smeje! Ona je jako draga, ali ja sam izbalansirao da oni sednu i da porazgovaraju, ja ne znam šta sam trebao da uradim da se bijem sa njom zbog Mine. Ja sam njoj rekao kako je ona validna za vezu, a onda sam joj rekao da nije, ali moram da kažem da niko ne može da ostane imun na njen osmeh. Ja sam njega i Šebeza zgotivio najviše, i ja kad nekoga volim ja radim sve za te ljude. Ja sam dozvolio da se Maja umeša u našu vezu, ali ja sam za to rekao Mini i Janjušu. Ona se meni sve vreme osmehivala, i rekao sam joj da nema njih ja bih mogao da razmotrim, ali ovako te ne gledam kao ženu - rekao je Filip, na konto Maje i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja poznajem Janjuša više nego Filipa, i znam da je Janjušu žao zato što ne pričamo, a bili smo prijatelji! Ja moram da budem iskren, ne mogu da kažem da i meni nije žao zbog toga, i kad se sve uzme u obzir imali smo super odnos. On je izašao zbog mene i plakali smo i ja te suze ne mogu da zaboravim, i ja sam čovek, ali ja sam rekao Maji kako ja nisam igračka i ona se povukla. Majine igrice su poznate, i ona je meni u svoj toj katastrofi, ona je meni rekla zašto je nisam izabrao da bude sa mnom u hotelu i to je jedan veliki minus - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo tumor društva koji je metastazirao, neko se prezentuje kao nasilnik a neko kao kulturan, ova je fina ova je kurva - rekao je Filip.
Ti se više potresaš oko Maje i Janjuša, nego oko tebe i Mine! Ja tebe ništa nisam skapirao, ja ovde verujem samo meni a Janjuša razumem, ali ne i Majinu igru. Ja moram da kažem da smo se Maja i ja više puta ljubili ovde - dobacio mu je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga