AKTUELNO

Haos!

Milan Milošević je ušao u Belu kuću, a to znači da je vreme za ovonedeljni "Pretres nedelje sa Milanom", koji će mnogima pomrsiti konce! Pre toga, Kristijan će se odlučiti za ovonedeljne potrčke, ali i za omiljenu osobu.

Ali pre svega što sledi, voditelj Milan Milošević rešio je da započne neke od gorućih tema u Beloj kući. On se obratio Jovanu Cvijetiću Cveletu povodom današnje kupovine i sukoba sa Miljanom Kulić.

Cvele zašto Miljanu j**** u usta? - pitao je Milan Jovana Cvijetića Cveleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog prodavnice, Vladimir je bio unutra, ja sam bio unutra. Gurala me otpozadi, kako bi ona ušla, a ja sam joj adekvatno odgovorio. Njen apartman je pun hrane zbog slave. Ona je umesto da je uzela nečiji spisak, kupovala sama za sebe - rekao je Cvele.
Raspravljam se sa muškom pi*kom! Devojku mu napadaju, on ćuti. To što ja štedim osmu nedelju, i što moja mama kupuje sama kafu i cigarete, jeste naša stvar. Ja nikome ne dajem, a hranu sa slave sam podelila - pravdala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, vukla si me nazad sve vreme, i štipala me! - nastavljao je Cvele.
Vladimir je sam rekao da sam ja prva, a on drugi, a vi muškarčine ste krenule da me gurate! To što ja nedeljama štedim, moja je stvar i moj problem. Muška pi*ko sedi i dalje, i nastavi da ćutiš! - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kupovala je za petnaest hiljada, ja nemam problem sa tim - ubacio se Tomović.
Kakve veze što je bila prva na kapiji, ona može da stoji kad želi tamo! Problem je što nije ispoštovala pismo koje se čitalo. Radnja neće pobeći Cvele - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Marko Janjušević Janjuš je imao par primedbi na ponašanje Jovana Cvijetića i njegove kupovine koja ga je iznervirala tokom dana. To je na kraju preraslo u raspravu.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga