AKTUELNO

Ovo joj neće oprostiti!

Miljana Kulić bila je iznervirana zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem i zbog toga što je pocepao njen budžet, koji mu je vratila, kako je rekla, jer joj je on prebacivao to što ju je masirao.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja sa svoje slave bežim, da se ne bih svađala sa nekim za slavu? "Ti seljanko iz Niša, koronu nisi ni videla, ne znaš ni šta je to", slepče jedan ja sam to plaćala svakog dana ovom ovde degeneriku, smrdlji (Zoli) svakog dana! Svaki put je počeo kada je on inicirao sukob, kome praviš šou? Tati mom! Što Vladimir kaže, da sam ja njemu opsovala porodicu kako bi se to završilo. Sad opet aludiranje na dete, Ivan, rekao ovo, rekao ono, napravio mi dete na WC šolji, jadniče jadni. Koliko moraš sebe da uzdižeš, tako što ćeš druge da spuštaš! - poručila je Miljana.
Vređao mi je oca, kako mi je dete napravljeno i onda mu je moja majka rekla da mu je žena kao daska, pa je pričao kako će vilicu da joj polomi, za to ide tužba! Napao me je nza dan slave, da ja moram da se sklanjam i bežim, dovoljno me je vređao kada sam došla na Dedinje. Priča čovek o sebi tri sata, on je pomogao siromašnima, naudi će Radetu Laziću, što mu nije naudio za ovih 8 godina, da se ja tresem od krimialca - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga