AKTUELNO

Biće još napetije!

Nakon burne i turbulentne podele budžeta Kristijana Golubovića, zadrugari su imali priliku da se jave za reč i iskažu svoje mišljenje. Prvi se javio Lepi Mića koji je prokomentarisao.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam dosta suprotnih mišljenja, mislim da ćete se vi javiti za reč, pa ćete reći ono što mislite. Smatrao sam da će Kristijan udariti još više po zadrugarima. Ja ovo znam sve, sve ove priče... Dosta je pričao o sebi, a mislio sam da će reći stvari koje treba da kaže drugima. On zaista misli ovo što je rekao. Stvari koje su ovde danas viđene, čuju se napolju, a šta ste ovde ćutali to ide sve u etar. Ja poštujem svakog vođu koji dođe i uvek sam saslušao svakoga, ja ne gledam budžet i koliki mi je dao, odlično znam šta on meni zamera... Ja sam tebi rekao da nikada ništa ne bih uradio da tebe dovedem do crvenog svetla... Ako je iko izdan u rijalitiju, izdan sam ja u rijalitiju, ali sam ja svima opraštao - rekao je Lepi Mića, pa je potom ustao Vladimir Tomović.
Ja sam očekivao da ću biti poslednji - krenuo je Vladimir.
Vratio sam ti istom merom - ubacio se Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde kažete rijaliti g*vno, fukara, od prvog mog dana ja sam to birao da budem, nego da budem ovca za šišanje. Na moju inicijativu imam potrebu da popričam sa tobom posle ovog sastanka. Moram ti reći jednu stvar, ovde si govore, svi ste iz Srbije, Beograda, tu je lako biti Srbin, ja sam odrastao u Baru, gde smo mi Srbi manjina, i to kakva manjina, e tu je trebalo biti Srbin. Čorba, ti si mene povredio, jer si me nazvao p**kom, 'ajde da završimo ovde - rekao je Vladimir.
Nemaš pravo da pričaš o Baru - ubacio se Čorba.
Prvi konflikt, svedoci smo, zahvalio si mi se na tome, kada si ti prvi put ušao u crvenu, kada si ti spomenuo da sam ja imao baš ovakav stav, kada si rekao da nisam imao loše namere. Takva bi reakcija moja uvek bila, a to što sam ja pogrešio, jer sam se umešao u tvoj konflikt sa Alenom, ali ti si shvatio moju nameru, ti si meni to rekao kasnije. Ja sam tebi nesmotreno prišao i uhvatio sam te, ja tebi sad kažem, ja nisam plakao, ja sam tebi rekao da te nisam ja udario, ja ti sada kažem, nisam te ja udario - rekao je Vladimir.
Ja tebe nisam video, ni Čorbu, ni Tomu, ni Šebeza, mnogo je ljudi bilo okolo, ali ja te ljude nisam video - dodao je Golubović.

Na kraju su se Vladimir i Kristijan su se dogovorili da će tokom večeri popričati.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga