AKTUELNO

Bez prestanka!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš tokom podele budžeta su se osamili u prostoriji za pušenje, te su nastavili raspravu o njihovom odnosu, koja traje već satima unazad samo u delovima, pa ju je i ovaj put uspeo rasplakati.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da neću imati nikakav kontakt, zbog stvari koje su bile, nikakvu komunikaciju, to sam rekao i napušio sve žive da me ne povezuju sa tobom, da ne pričaju o tebi, ja sam se popišao po tome - rekao je Janjuš.
A ja se nisam popišala? - upitala je Maja.
Jesi, ali ja sam se popišao, jer mi sedam ljudi govori kako mogu da gledam nekoga ko me mnogo voli da plače svako jutro pod jorganom. Da bi meni neko rekao posle da se ti šest put ćeraš po krevetima - nastavio je Janjušević.
Namerno sam to radila, rekla sam da neću više to da radim. U pravu si, a ti kao da ne znaš. Što sada pominješ druge teme? - nastavila je Maja da ispituje.
Osećam se kao k*rac. Pišam po drugima, da bi ovde normalno funkcionisao. Da! Koje teme?! Ti si laka, tebe može da ima ko hoće! - tvrdio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam laka? Ja da sam htela nešto... - drcnula se zadrugarka.
Ti si glupa! Ti da si htela nešto, ti bi imala normalnog dečka - odbrusio je Janjušević.
Ne bih našla tebe, to je tačno! - tvrdila je Marinkovićeva.
A šta je sa ostalima? Ja sam ti govorio! Ti si žensko, treba sebe da gledaš prvo. Kada sam ti pričao, ti si mislila vidi ovog. I tako će ti proći ceo život, slikaćeš se po Instagramu, guzićeš se i glumićeš starletu, izlazićeš u novinama gde će pisati ,,Starleta Maja Marinković zapalila Janjuševe oči". To nije divno, druže! Tebe lože svi ti novinari! Ceo život izlaziš sa kojekakvim, tačno je! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga