AKTUELNO

Haos na samom kraju Ermininog zadatka.

Ermina Pašović je od Velikog šefa večeras dobila bitan zadatak! Naime, ona će u tokom noći dati svoj sud i mišljenje o svakom zadrugaru, a na redu je bio i Nenad Lazić Neca.

Neca je lopta koja je toliko pozitivna, samo kada ga Bora iznervira puca po šavovima. Neco, ne treba ti da psuješ, ne ide ti to, ne priliči. Budi pozitivan, pleši, radi šta umeš i znaš. Ti i Bora ste se našli, forsirajte to - nasmejala se Ermina.
On je dete od pet godina u telu čoveka. On je kao Nenad, neće da da mišljenje - počela je Ermina, ali ju je Ša prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebi top, ja sam sebi lagan, divan, najbolji - rekao je Ša.
Trebao bi više da komentarišeš, čuvaj živce, ali mislim da imaš i te kako šta da kažeš. Imaš dobre procene, i šteta je što ne ustaneš za stolom i kažeš. Zanimljiv si sa vanzemaljcima, gotivim te. U mom si krugu najdražih osoba - dodala je Pašovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora i ja nismo u dobrim odnosima, ali će to biti dsve dok je on pristrasan. Mnogo psuješ, nisi normalan kada počneš da lupaš i ostalo. Mogu da kažem da je okarakterisan kao sujetan. Nije to tako, ali znam da možeš tu da ga udaraš. On šta god da kaže ja mu ne zameram, jer čovek jednostavno nije takav, posle mu bude teže nego nama - rekla je Ermina.
Ivana, ti si isto u fazonu da nit smrdiš, nit mirišeš. Nisi se obrukala, imaš pravo da radiš šta god hoćeš. Ja znam neke stvari, a sve to sam slučajno saznala - nastavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovnana ima svoj put, i ispada folirant jer nije prekinula kontakt sa njim. Neka slika se našla napolju, i svi su to videli, isto kao i Cveletovog druga što je izbacio. Jedna je Jelena Pešić, nema duplikata - dodala je Ermina.
Da, ja baš kupujem stvari da bih ličila na nju - odbrusila je misica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga