AKTUELNO

Haos!

Ermina Pašović ove večeri komentariše zadrugare, a znajući Erminu, ona će sigurno napraviti opšti haos za crnim stolom. Do sada je svoj sud dala o nekolicini zadrugara, a malo je onih koji su dobili pozitivne kritike. Naredni zadrugar koji je bio na redu jeste Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku je bio fikus, sedeo je ovde ni za šta. Niti je komentarisao, ustajao, pa samo kad pukne on ustane i napu*i ljude. Mislim da i te kako treba da kažeš svoje mišljenje i da ne ideš linijom manjeg otpora. Treba da se odbraniš bez napu*avanja, jer znam da ume. Rekla sam kod Drveta da ovde postoje devojke kojima se sviđaš i koje bi bile sa tobom. Vreme će pokazati, a priča sa Tarom je krenulo od mene, i mislim da je zaljubljena. Mislila sam isto za Anakondu jer su joj reperi bili fetiš - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, deluješ mi ljigavo. Mislim da si zaljubljen u Sanju, mislim da bi bio sa njom, a da si Natašu iskoristio. Osećaš se kao pevac neki, sve ti ide u prilog. Svakog želiš da zaštitiš, a nju nisi nikada. Ti si i pre ulaska znao da je dala prepiske, pa si spavao sa njom, i onda si tek kad se potegla tema je osudio i napao. Nisi morao da budeš sa njom. Veruj mi, ja znam ko ti je rekao to - objasnila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je u tome što je ona rekla da sam ja znao za prepiske, i okej, ja sam znao za jedan deo tih poruka koje su bile normalne. A šta je sa drugim i trećim? Poenta je ono što mi je Olja rekla, jer nije bitno kada mi je rekla. To je moj jedini razlog zbog koga sam ja ljut na nju - pravdao se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga