AKTUELNO

Sledi haos.

Ermina Pašović je od Velikog šefa večeras dobila bitan zadatak! Naime, ona će u tokom noći dati svoj sud i mišljenje o svakom zadrugaru, a na redu je bila i Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić mi je pored Cara napolju bila favorit, a kao što je Milan rekao, ja sam o vama istraživala i došla sam spremna. O tebi ništa loše nisam našla, i ništa strašno što bih mogla da iskoristim protiv tebe. Ja sam dobila dojam da me ti ne podnosiš, da me nisi podnosila cele sezone, jednom si me sa Necom pominjala, pa sam to mišljenje stekla o tebi. Dobra si za rijaliti, pored toga čistiš, pereš, treba ti dati platu. Dobar si i kvalitetan si čovek. Jako si mi draga - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran je za mene napolju bio najveći folirant, lažov, mislila sam da je sve dogovorio sa Paulom. Bilo mi je suludo da plačeš po ćoškovima zbog Mine, i zaključila sam sve to. Isto sa Paulom, mislila sam da je sve vaša igra. Kupio si me sa onim potezom sa Sanjom. U pijanom stanju si držao do sebe - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe nema, na početku si bio tu sa Miljanom, jer ona ima tu moć. Nemoj da dozvoliš da te seku, jer se Mišel sada istakao , a ti si se povukao, nemoj to da dozvoljavaš. Imaš talenat, imaš sve. Ja ne znam zašto si došao? - pitala je Ermina Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga