AKTUELNO

Glasajte i ove nedelje za svog favorita!

Sa 38% glasova publike, pobednica prošlonedeljne ankete "Šimanovci Fashion Week", koja se fokusirala na kombinacije koje sijaju, je pevačica Rialda Karahasanović. Ona vas je oduševila svojom zlatnom kombinacijom, kojom se predstavila u "Pevačkom obračunu".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su ove nedelje imali priliku da proslave Đurđic, kao i da obeleže Aranđelovdan, te ćemo se u ovonedeljoj anketi fokusirati na kombinacije koje su nosili na slavama, kao i na drugim veseljima kojima su prisustvovali.

SEKSI MAMA

Za proslavu Đurđica, zadrugarka Miljana Kulić odabrala je haljinu u boji kože, prošaranu ukrasnim detaljima. Ona je imala problema sa ovom haljinom, a Kristijan Golubović je upotrebio svoje krojačke sposobnosti da joj pomogne. Međutim, kako je dan odmicao, Miljana je dobijala želju da se oseća slobodnije. Zadrugarka se stoga presvukla, a njen drugi izbor bila je crna kombinacija iz 3 dela - crni sako, crni brushalter sa providnom mrežicom, kao i crne pantalone, koje su na butinama takođe imale crnu mrežicu kroz koju se sve vidi. Neki od zadrugara pomislili su da želi da zavede Mišela Gvozdenovića, oko kojeg se motala, ali su na kraju ovo dvoje takmičara završili u sukobu.

Foto: TV Pink Printscreen

KILL BILL

Model Fran Pujas je ove nedelje proslavio svoj 23. rođendan. Osim pregršt čestitki koje su pristigle do najbližih, ali i fanova, mladi zadrugar dobio je i gomilu poklona, od kojih je većina bila nova odeća. Komad koji je odmah postao Franov favorit je žuta zimska janka, sa crnim štraftama preko rukava. Uz to Pujas često nosi i žutu trenerku, a njegova kombinacija neodoljivo podseća na odeću koju Uma Turman nosi u kultnim filmovima "Kill Bill".

Foto: TV Pink Printscreen

(NE)SLOBODNI STRELAC

Kristijan Golubović često ističe da je Strelac u horoskopu, kao i da je zbog toga ekcentrik, koji često svoje slobodoumlje voli da izražava kroz odeću. Kristijana tako često možemo videti u zanimljivim kombinacijama, od šarenolike odeće, pa sve do haljina i perika... Za svoju slavu Aranđelovdan Kristijan je odabrao nešto svedeniju kombinaciju, belu košulju, crni džemper i svečane crne pantalone, ali je uz to dodao detalj koji je mnogima zapao za oko. Naime, Golubović je odučio da uz sve ovo obuje duboke patike, koje često nose košarkaši.

Foto: TV Pink Printscreen

MODERNA CRVENKAPA

Osim Kristijana, i bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili voli da ističe svoj horoskopski znak. Lili je Ovan Strelac, dupla vatra, pa tako ne čudi što uvek odiše s*ksipilom i vatrenom energijom. Iako je često viđamo u roze ili crnim kombinacijama, za proslavu Đurđica Ljiljana je odabrala boju svog znaka, pa je tako obukla crvenu haljinu sa dubokim dekolteom, a sve to je ukrasila ogrlicom koja se ne može ignorisati. Kamere rijalitija "Zadruga" zabeležile su trenutak kada Lili gleda izgubljeno u daljinu, a kako se oko nje nalaze stari rijaliti "vukovi", može se slobodno reći da je ove nedelje ona naša moderna Crvenkapa.

Foto: TV Pink Printscreen

ŽAKLINA KORAĆ

Maja Marinković je već nekoliko puta ove sezone prozvana od strane Ane Korać i publike da imitira svoju rijaliti i životnu suparnicu Koraćevu. Njenoj situacija sigurno ne pomaže i to što Marinkovićeva često nosi nakit, sličan onome koji je Koraćeva nosila tokom treće sezone najgledanijeg rijalitija. Pre početka proslave Đurđica, Maja je od svojih fanova dobila tortu u obliku Prcka, njene omiljene plišane igračke. Podsetimo, ovo je i nadimak koji je Janjuš nosio tokom dobrog dela "Zadruge 3", a nakon što je počeo njegov odnos sa Majom. Marinkovićeva je tada dobila nadimak Žaklina, što je bila njena druga omiljena plišana igračka. Maja se za proslavu Đurđica odlučila za crnu atraktivnu haljinu, koju je dopunila gore pomenutim nakitom.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku možete glasati za kombinaciju koja je ove nedelje ostavila najjači utisak na Vas.

Autor: M. P.

#Glasanje

#Zadruga

#Zadruga 4

#Šimanovci Fashion Week