AKTUELNO

Šta bi bilo kad bi bilo...

Fran Pujas i Paula Hublin, na samom ulasku u najgledaniji rijaliti šou program "Zadruga 4", privukli su veliku pažnju zbog svog krajnje simpatičnog izgleda.

Na samom početku, oni su važili za jedan od skladnijih parova, koji nije skrivao svoju ljubav. Na iznenađenje mnogih, oni su nedugo nakon ulaska u Belu kuću stavili tačku na svoju vezu.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Paula je nakon Pujasa našla utehu u Milanu Jankoviću Čorbi, a potom i u Tomi Paniću, koji iza sebe ima nevenčanu suprugu sa kojom je u vanbračnoj zajednici, kao i sina što Hublinovoj nije predstavljalo problem, ali jeste ostalim zadrugarima koji su je zbog tog poteza stavili na stub srama.

Sa druge strane i Fran je privlačio pažnju devojaka, počevši od Tare Simov, preko Mine Vrbaški pa sve do Sanje Stanković.

Foto: Instagram.com/nfra666

Velika ljubav ovog dvojca pretvorila se u pravi rat! Oni su za crnim stolom iznosili detalje svoje veze, kao i najveće tajne koje su pre svega koristili kako bi ucenjivali jedno drugo.

Foto: Instagram.com/nfra666

Nakon burnih svađa, u jednom trenutku Paula i Fran su se pomirili, ali je to nekoliko sati kasnije eskaliralo u žučnu raspravu i ponovni raskid, koji je bio pažljivo propraćen od strane zadrugara, ali i gledalaca.

Samo neke od fotografija, ostale su na društvenim mrežama, koje jasno pokazuju sreću i ljubav kontraverznog dvojce.

Da li će Paula i Fran ponovi krenuti stazama ljubavi, pokazaće dalji tok najgledanijeg rijaliti programa u regionu.

Autor: P.I.

#Zadruga