AKTUELNO

Ne može ovo da podnese.

Večeras je prikazan i klip na kom se na proslavi Đurđica Vladimir Tomović i Sanja Stanković šale sa Vukom Mobom da je Anja Todorović devojka za njega, što su skoro svi shvatili kao podsmevanje, osim Anjinog dečka Jovana Cvijetića Cveleta.

Ovi komentari su me pogađali, sada više ne. Isprozivali su me Vladimir, Vuk i Sanja. Sprdali se na moj račun - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, rekli smo da si idealna devojka za Vuka - pravdala se Sanja.
Ovo je ismejavanje devojke, ponižavanje devojke. Ovde se Sanja i više od Tomovića podsmevala. Ovo je tipična sprdnja, nije smešno. Stvarno su se sprdali sa njom - govorili su zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije ništa šta mi slušamo danima. Mogu da tvrdim da Sanja i Vuk nisu mislili ništa loše, a verovatno ni Tomović - rekao je Cvele, a skoro svi su se začudili.
Tomović kroz ironiju i sarkazam govori šta zaista misli - poručio je Lepi Mića Cveletu.

Anja je zaplakala.

Ja nisam ušla u rijaliti da budem predmet sprdnje. Niko me ne poštuje - govorila je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvele, zašto dozvoljavaš da je ponižavaju? Kada je ponižavaju, ti se deraš na nju? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Branio sam je i govorio za milion drugih stvari - pravdao se Cvele.

Nastao je i haos između Tomovića i Cveleta, a Vladimir je rekao Jovanu da je licemer, zbog toga što je Ša oprostio kada je izvređao Anju. Ša je istakao da Vladimir mnogo gore misli o Anji, nego što misli on. Todorovićeva je posle prebacila Tomoviću, te otkrila da ju je na Instagramu hvalio i lajkova slike.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.