AKTUELNO

Ovo su smislili?

Na sledećem video-prilogu koji su zadrugari gledali u emisiji "Gledanje snimaka", prikazan je razgovor Sanje Stanković i Vladimira Tomovića sa proslave Đurđica, gde Tomović otkriva koje su mu devojke u Beloj kući "super". On je nabrojao Sanju, Jovanu Matijević, Zvezdanu Stevanović, Ivanu Marinković, Draganu Mitrović. Sanja je za Vladimira odabralu Rialdu Karahasanović.

Lepo smo razgovorali, ja sam pomenuo divne devojke - prokomentarisao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je tema da bi ti voleo da uđeš u vezu sa nekim - dodala je Sanja.
Suludo je da ja hvalim Rialdu, ima momka. Ko sam ja da svojim očima sudim, moram da verujem narodu koji kaže da je to velika ljubav - poručio je Vladimir.
Ovo je ironija i sprdnja. Gori je nego prošle godine - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako da ga definišem, svakih sedam dana mu se sviđa neko drugi. Hvala na komplimentima, ali nije mi to ništa od životnog značaja - rekla je Rialda.
Jao, Tomoviću... Čovek je sve zaokružio, u svakoj priči je. Samo ne znam kad će stići pravi klip, odnos Sanje i Tomovića. E, to je finale rijalitija. Molim produkciju da pusti taj klip, pliz - ponovo se ubacio Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Finale rijalitija je kad Tomović i Anđelo urade ono što su pisali na stolu. Da Tomović smuva Rialdu, a Anđelo Sanju - dobacio je Marko Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.