AKTUELNO

Otkrio i zbog čega je ponovo dobar sa Paulom.

U toku je emisija "Gledanje snimaka"; a nakon što su zadrugari prokomentarisali odnos Tome Panića i Paule Hublin, koji su ponovo bliski, Panić je odlučio da progovori o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da prokomentarišem sve ovo. Ja sam odlučio da budem dobar prema njoj, jer je ona odlučila da bude fina, da bi se vratila Franu. On ima problem, jer bi se vukle sve teme (ako bi se sad pomirli). Oni su ušli ovde toliko dogovoreno i spremno. U ovim sad situacijama, gde ona njega brani, ja se nasmejem. Meni je ovo postalo sprdnja, ja jesam dobar sa njom, ali jer želim da čujem neke stvari. Kaže da joj nedostaje kad ide da spava. Neka me pusti tinejdž fora. Na kraju će ovde "velika ljubav" pobediti i ja sam za to. Ja ne znam više, ja kada sam bio klinac od 20 godina nisam bio spreman na ovakve stvari. Ovamo volim njega (Frana), a j*bem se sa drugim. Žele da ispeglaju odnos između njih, i želim da to ispeglaju - istakao je Toma Panić.
Nije tako - ubacio se Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad braniš svog druga. Ja ću biti dobar sa Paulom, ne želim da se svađam, nije mi se ona us*la, ja sam se sam sebi. Napolju bih pored nje prošao kao pored stuba - odgovorio je Panić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.