AKTUELNO

Teško pitanje za misicu!

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", naredno pitanje je postavljeno za Jovanu Ljubisavljević : Da li si sinoć plakala zbog Vladimira, a opet se pravdala da plačeš zbog Luke?

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to, Luka je moj razlog jer ne znam gde je i šta radi! A on je neko ko, kada ja sama ostanem u garderoberu, priđe i kaže da se izvinjava, jer zna da je pogrešio a onda preko drugih ljudi mi se opet obraća i to je psihička tortura! On je pokazao da ne prestaje da se igra, i sam je to priznao ali me ne dotiče šta on priča, mene njegove igrice ne zanimaju i to što se kune - rekla je Jovana.
On meni zamera sve, i prića mi šta smem a šta ne! Žao mi je što sve tako izgleda - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima jedna stvar koju ja poredm sa sobom, da li ja imam ili nemam dečka da li je ona videla u mom odnosu sa bilo kim, da li je neko primetio da se je prema muškarcu ophodim kao žensko? Ja sam isto emotivna, ali znam gde su granice! Ti sa njim imaš odnos, takav da si se na početku smeškala, a kada je bila priča sa Rialdom, ti si dan nakon toga krenula da pričaš sa njim a niste pričali u tom periodu - rekla je Sandra.
On svašta priča i opovrgne, i to je problem - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je neko ko ne bi davao bilo kome epitete, ali njega si nazvala retardom i ja mislim da ti imaš neka osećanja prema njemu! A znaš da te voli i da neće da ti odgovori - dodao je Bora.
Ja ne znam šta se dešava, ja nju nisam dotaknuo prstom - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga