AKTUELNO

Sve su karte stavili na sto!

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", naredno pitanje je postavljeno za Minu Vrbaški: Do kada ćeš da se igraš sa muškarcima, a sada si uplela i maloletno dete?

Foto: TV Pink Printscreen

Mama mi je rekla kako je Boris dobio fras kući! Ja znam šta sam radila, Boris je imao napade noću i ne može da se smiri, on ima traume. On ima televizor u sobi i gleda sve ovo - rekla je Mina.
Ona očekuje da ja promenim ponašanje, ali smatram da neke stvari ne mogu da promenim i najbolje mi je da se sklonim. Ona meni kaže kako me voli, a ja ne mogu da pokažem koliko se menjam i koliko sve to utiče ne mene. Kada sam video pitanja gledalaca, i kako ja jurim za njom i vidim da to nije to, ali je istina da ja njoj priđem. Ja sam njoj rekao šta mislim o njoj i da želim da budemo zajedno, ali ja neću da dramim zbog devojke, desi se i to ali traje deset do petnaest dana. Ja imam nešto svoje, a ona svoje a možemo da budemo i prijatelji i ne trebamo da budemo u lošem odnosu. Kako sam završio sa Aleksandrom, ja sam počeo sa njom a to nije bilo pametno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga