AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Bora Santana ugostio je i Kristijana Golubovića na radio emisiji ,,Amnezija", te je sa njim popričao o svim novostima koja se dešavaju u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ima talenat za crtanje, svako može to da uradi. Nisam ja ništa u mom svetu, nisam ekstra uradio, nacrtao sam ikonu, polu apstraktnu, pola realističnu iz glave. To je ikona moje kuće, pošto ja nemam žive roditelje, ja slavu slavim tamo gde sam. U zatvoru sam bogato slavio, čak i sam sa sobom. Hteo sam da obeležim slavu kada ti je majka ili otac živi, pa mi pošalju u paketu sveću, malu ikonicu i kolač i možda čašu vina - izjavio je Kristijan.

Golubović se potom obrušio na zadrugare zbog njihove halapljivosti za hranom, pićem i ićem.

E sada, ja sam svojim kumovima rekao dami prirede slavu kao i uvek, da to bude vino iz kuće Kovačević, belo, par ekselans, da bude salvete sa mojim logom. Da se zadrugare ispoštujem, ja ne držim ljutinu i to zlo u sebi i kada su mi bitni i nebitni trenutno, ja to ne zadržavam. Nisam zlopamtilo, neke stvari treba ovde da ostanu, zbogom i doviđenja. Ja sam hteo tim ljudima da udostojim jednu takvu feštu, da dođe moja kuma, da se provedemo i proslavimo, meni roditelji nisu živi. Prva godina koju slavim da majka nije živa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga