AKTUELNO

Nije se tome nadala!

Tara Simov napravila je opštu pometnju svojim izlaganjem o međuljudskim odnosima, a sledeće teme su joj bili Milan Janković Čorba i Filip Car. Marko Đedović se pobunio, budući da nije želeo da sluša Tarino izlaganje.

Ma kome je ovo zanimljivo? Zato te niko ni sluša, samo je tebi zanimljivo - zaurlao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Kristijanu za Čorbu, bili smo zajedno, bilo je lepo dok je trajalo. Meni je samo krivo, to sam i rekla Kristijanu, zato što smo došli u situaciju takvu, imam pravo da budem ljuta i kivna - rekla je Tara.
Ti je nisi ukaljao sigurno - dobacio je Tomović.
Ti si meni rekla da ja kvarim tvoj ugled - poručio je Milan.
Ono što je bilo sedam dana u našem odnosu, ja sam i te kako popravila odnose prema tebi i sklonila teorije zavere, nisam te smarala, nisam te progonila, ali u momentu kada ja spuštam loptu, kada nas neko digne, ti konstantno pričaš o prvih sedam dana - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja samo pričam zašto sam ja promenio mišljenje - poručio je Čorba.
Ja bih te zamolila da bude situacija kao sa Tomovićem. Što se tiče Cara, on i ja smo imali sukob, drugi put, sad će ceo sto da skoči na mene. Ja sam ga stvarno zavolela, on je previše zasr*o, ja sam isto to uradila. On je bio inicijator da pričamo, da mu oprostim, kao i on meni. Smatram da sam pretešku reč rekla i smatram da ne treba da završam komunikaciju sa nekim kog gotivim. Što se tiče tebe i mene, dala sam sebi za pravo, nismo se pomirili do sada, pričali smo, ali dozvolila sam sebi da prihvatam tuđa mišljenja - rekla je Tara.
Ja sam bio osetljiv, jer je bila Mina u pitanju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga