AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Veliki šef organizovao je porodični sastanak tokom kog zadrugari treba da reše svoje nesuglasice. Trenutno na dnevnom redu je odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koji je narušen zbog mešanja Nenada Alekićsa Ša.

Vladimir Tomović prekinuo je raspravu i pokrenuo temu o odnosu Milice Kemez i Bore Santane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih voleo da Milica ustane i kaže, jer sam primetio da je sinoć pratila pomno Borine odgovore. Ti si odgovarao šta može u kolima da se radi, ona je gledala u tebe i nije dobila pravi odgovor, pa bih voleo da Milica kaže. Neosporno je da je Milica meni govorila da Bora ima velike probleme napolju, da je očekivala mnogo više od njega kada su izašli, da je sumnjala u njegovu orijentaciju, s*ksualnu - rekao je Tomović.
Nama je tvrdila ovde - dobacio je Toma.
Tomo, nemoj da jedeš g*vna! Ne lupetaj gluposti, ja sam rekla da su mi slali poruke i da su mi govorili da zbog toga, toga i toga - odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da je to zbog toga što se druži sa p*derima. Biće da sam se onda ja napio te noći. Zanima me da li je to što kažete jedno drugom stavlja u neku ruku ili to stoji i dalje? Ne možeš Milice da me gledaš u oči i lažeš - odbrusio je Vladimir.
Bora je meni rekao da ćemo šetati, ja dolazim, on sedi sa njima, Paulom i ostalima. Ja sam otišla u pab, ja sam sa Mišelom prošetala, zato što su ovde devojke katastrofa! - pričala je Kemezova.
Mišel, da li si rekao da nije Bore, da bi bio sa Milicom? - upitao je Vladimir.
Ne, ja sam rekao da nikada ne bih mogao da gajim emocije prema bivšoj devojci moga druga, čak i da mi se sviđa. Ja sam rekao da je lepa, zgodna, nisam rekao da bih bio sa njom - tvrdio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li si ti mene iskoristila u šetnji da napraviš Boru ljubomornim? Ja želim da joj verujem - upitao je Mišel.
Ne, ne, ja sam htela da šetam sa tobom - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga