AKTUELNO

Nigde nema sreće!

Kristijan Golubović je zadrugarkama na garnituri danas pričao o svom iskustvu u rijaliti programu "Farma". Između ostalog, opleo je po tadašnjim cimerima koji nisu čistili imanje, a posebno se osvrnuo na poljski toalet, koji je bio u katastrofalnom stanju zbog nemarnosti farmera. On je pre toga sredio kuhinju, a ovo ga je nateralo da priča sa zadrugarkama o higijeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Za deset minuta milijarde muva u sobi... Kofu g*vana sam tri sata čistio. Niko se nije dohvatio. Opada malter sa zidova, takva je atmosfera bila. Uzmem olovku, razmaknem im prste, crno između prstiju na nogama. Kosa, plastika. Odem, nastavim da radim - govorio je Kristijan.
Posle su me napadali da se perem, da sam don štale, don bale... U šest poslepodne, one naočare za sunce, rasčupana kosa, kačketi... 812 operacija sam uradio da bi funkcionisala kuća. Tamo nismo imali struju... Pakao... Vidiš klaberku u šest ujutru pijanu, sremsku kobasicu jede sa sve celofanom... Fejk Versaće jaknica i priča: "Kriminalac na baterije". Ja, rođen u Minhenu, odrastao u Milanu, živeo u Atini, došao na selo, a one su veći građani od mene... - dodao je Golubović, pa nastavio da kritikuje nekadašnje cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.