AKTUELNO

Emotivno i tužno!

U ranim jutarnjim satima Marko Janjušević Janjuš ispričao je Mišelu Gvozdenoviću i Kristijanu Goluboviću o tužnoj priči poznatog pevača Tome Zdravkovića. Naime, kako je Janjuš veliki obožavalac lika i dela pomenutog pevača, sasvim je normalno da je upoznat sa njegovom istorijom.

Janjuš je prepričao zadrugarima o velikoj ljubavi koju je Toma gajio prema devojci Slavici, koja ga je varala sa fudbalerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvu pesmu koju najviše volim "Svirajte noćas samo za nju", to mi je pesma! Od Šabana "Teški dani mog detinjstva", od Tome Zdravkovića sve, skoro svaku pesmu. Ovaj stih ovde: "Nije lako naći stari put", a najtužnija Tomina pesma je "Buket belih ruža". Znaš kako je napisao tu pesmu? Imao je devojku, 19 godina, zvala se Slavica. Bio je zaljubio u nju, u to vreme on ode da radi u Budvu ili Sveti Stefan. Ona počne da se hefta sa Šekularcem, fudbalerom i tu još par fudbalera, a on nju voleo baš. I on pevao u Budvi i javljaju mu da je umrla i napiše joj pesmu "Buket belih ružna" i kad krene ta pesma, ne možeš da se ne naježiš. To je najtužnija njegova pesma - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga