AKTUELNO

Ona je ovog puta osuđena od strane zadrugara.

U Beloj kući uveliko je u toku "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tema koja se pretresa vezana je za par čija je veza od početka bila čudna i mnogima intrigantna, a to je odnos Tare Simov i Milana jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećamo, oni više nisu zajedno, jer su na njihovu romansu stavili tačku zauvek. Milan Janković je imao priliku da objasni šta se tu desilo i kako je došlo do raskida.

To da sam sedam puta mogao da budem sa njom, bilo je zato što je dolazila kod mene i pričala mi da može da bude drugačije, pa sam Kristijanu rekao na tu foru, da me žene više ne zanimaju u rijalitiju. Žene sa veštačkom kosom, sa puderom i to ne volim. Poigrao sam se kao klinac, lepo mi je bilo da imam curu, ali više ne. Ovde moraš da budeš u vezi, a nema hoklice jedno veče. Ja ne bih mogao da se ponašam kao Car i Mina, nemam živaca i strpljenja. Prošao sam svašta, ali što se tiče toga ne mogu. Tara je pokušala da se menja, ali me ne zanima - rekao je Čorba, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan mi je rekao da ne biram, a ja do tada nisam video kosu, kada vidim kosu na krevetu, kao da sam u horor filmu, našao sam trepavicu u salati. Paula je prirodnija, drugačija je, ali su slične sa tim muškim momentom - završio je Čorba.
Objašnjavala sam sve, i taj njegov sleng kapiram. Znam šta misli o meni, ja razumem te njegove šale, i jasno mi je, vidim kako me gleda. Krivo mi je jer mu je teži vokabular, i ne misli loše. Ja sam mu rekla da "dvesta grama smrdljivog mesa" mora da kaže sto puta, da bi shvatili da se on tako izražava. Stvari ispadaju gore, a ja ispadam debil. Malo me je skapirao, ali malo i ne - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ovako rekao Mateja, ona bi ga gađala klompom! - rekao je Mića.
Ona sad psihopatski deluje, i opravdava ga, samo još nož da izvadi, pa krk! - ubacio se Đedović.
Ostale su mi etikete, jer me ljudi na ulici sažaljevaju, a ja to ne želim, drugo, ja sam mu rekla da želimo da prekinemo komunikaciju. Poenta priče, to đuskanje na slavi, on malo bude grub u razgovoru, jer ga zabole uvo da li će neke stvari da me povrede. Rekao mi je: " Je l' treba da te gurnem od sebe? " kada smo igrali. ja sam ga pitala da izađemo da pričamo i da mu kažem: "Ne želim da ispadne da ga proganjam, uhodin i ostalo", ne treba mi etiketa progonitelja. Mi smo se dogovorili da nemamo komunikaciju, a najbolje je to, jer će mi biti lakše - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno nemam ponosa. Prvi put upoznajem dečka kao njega, nisam navikla na sve ovo - rekla je Tara nakon osuda da samo trči za Čorbom.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga