AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom" gde se potegla tema oko odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Maja Marinković nije dobro, ona ima ozbiljan poremećaj ličnosti. Ona pravi strašne scene, bolesne scene - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da sam video svakakve stvari! - dodao je Lazar Čolić Zola.
Janjuš je ušao u rijaliti, i pričali smo kao muškarci. Rekao mi je da ne postoji za njega više, jer je opsesivno stvorenje. U principu, bili smo na super relaciji. Ja znam taj tip devojke, koje se opsesivno vežu za vas. Takva je i Matora, pričali smo o tom sindromu. Za mene, suma sumarum, je da ona ima jaku emociju, i da je u neizvesnosti šta on ima u glavi. Zanima je kako posle svega, on želi da se vrati ženi. Oni na sve načine žele da sakriju emocije. Draga Majo, ali kad ti meni setno kažeš: "Šta će biti?". Rekao sam joj da mu je duša kod deteta, a srce kod nje. Nemojte da očekujete puno od švaleraša, pa se vraća u luku, a ako je luka degen, pa hoće zbog deteta, majke, oca i ostalo, tako je i Gaga prošla, iako je tukao - objasnio je Kristijan, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Srce se drži kod Maje, jer je on u gnezdu isprljao ruku, a sada je čardak ni na nebu ni na zemlji - završio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi ispod. 

Autor: D.B.

#Zadruga