AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom" gde se potegla tema oko odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Naš onos je počeo u "Zadruzi 3", zavoleo sam je, ali ne na ljubavni način. Ranije je bila pozitivna, bio sam joj zaštitnik, izgubio sam 15 hiljada evra braneći je. Krenule su neke stvari sa nama, ja sam krenuo sa njom, jer se nismo razdvajali. Bilo je histerije i svađe i tako je to funkcionisalo do izlaska. Ja sam znao da je moja žena ljuta, i rekla mi je odmah da mi nikada neće zabraniti da viđam Krunu, što je normnalno, ja sam i razumeo to. Osetio sam da nikada sa njom neću biti. Ja sam vreme posvetio Maji po izlasku. Drugi dan našeg izlaska... - počeo je Janjuš, pa ga ja Maja prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Laže! Nije imao telefon, zvao me sa telefona njegovog brata, imali smo scenu. Slagao je da provodi vreme sa mnom, a mi nismo pričali deset dana. Njegov prijatelj mi je rekao da je za to vreme hteo da ispegla vezu sa njegovom ženom, i zato smo imali svađu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi dan po izlasku smo se videli u nekom kafiću, ona mi je ukrala telefon -dodao je Janjušević.
On je prokockao pare, a rekao je da će da kupi ćerki stan za to. Taj prijatelj mi je rekao da nije kupio nikakav stan, i da je mene lagao - dodala je Maja.
Ona mene nazove i kaže da dođem, ja joj kažem da sam hteo da budem sa Krunom, i ona sama kaže da će doći ona. Otišao sam u Prijepolje, maltretirala je moju ženu, moju ćerku, pričala kako zna gde ide u školu. Imam snimak u telefonu, gde je ja pitam kako može tako da me ucenjuje i ona kaže: "Ja to radim da bih te iznervirala". Molim da se svi ti snimci iz mog telefona puste u javnost - objasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Džabe ima dva metra, kad je mali čovek! - rekla je Maja.
Htela je da skoči, držao sam je da ne skoči, jer sam promenio šifru na telefonu. Nameštala me da se vidim sa njom, zvala je ljude da me zovu na kafu, a onda je ona bila tu. Svaki put mi je klečala, molila i ostalo. Ja sam zadnjih deset dana stao u odbranu svoje porodice, oni to znaju, a ja sam stao u njihovu stranu. Zvala ih je, groktala, mene je i Ena zvala, jer je rekla da ne može da izdrži - ubacio se Janjušević.
Ovo je obostrani interes! Neću da grešim dušu, ali taj razvod pred ulazak, i slika na Instagramu, ma dajte - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jurila me bosa, gola, dođe ispred sobe, čeka celu noć. Postoji li poligraf? - pitao je Janjuš.
Ovo je sve istina, ima situacija koje sam ja video i sam - potvrdio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam nikakve emocije prema njoj! - dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi ispod. 

Autor: D.B.

#Zadruga