AKTUELNO

Svi su ove noći u suzama.

Tokom emisije "Pretres nedelje" priča Marka janjuševića Janjuša, potegla je ozbiljne teme u kući. Mnogi su zaplakali jer su se, ili pronašli, ili su bili pogođeni njegovim rečima. Između ostalih, Nadica Zeljković dala je svoj komentar:

Mlade devojke, ne očajavajte nad svojom sudbinom. Sve ste vi bile povređene, jako je lepo da se ostvarite kao majke, nebitno da li taj otac donosi materijalno ili bilo kako drugačije. Ja sam sama odhranila svoje dete. Ne gledajte to patetično, majka je majka, otac je kolac - rekla je Nadica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su dolazila deca iz sirotišta, iz doma za nezbrinutu decu, oni su dolazili kod nas, ja sam ih dovodila i to, prošla sam sve provere i ostalo. Ja njima kupim sve, a Kristini ništa, a nikada mi nije rekla reč. I skoro mi je rekla da je shvatila šta znači kada nekom pružiš, a ona je imala sve. Ja priznajem, dešavalo se da nismo imale leba da jedemo. Šteta što sad Nataša nije tu, jer ja nisam imala ništa, samo sam znala da sam morala i da ću znati da je odhranim. Ponosna sam i srećna što sam je rodila. Bio je i otac tu, ali nije bio sposoban, odustao je, a mi nismo zamerale, živele smo srećno. Nemojte očajavati, borite se za svoj život - dodala je Nadica.
Svaka je majka ostvarena, ovde pričamo o ženama. Isto tako, i očevi nekada imaju ulogu i oca i majke. Onaj ko izda, taj je loš čovek, ima i dobrih očeva koji odgajaju decu, a oni ne znaju gde su im žene - objasnio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je voditelj Milan Milošević podigao Zvezdanu Stevanović da objasni zašto plače.

Ne mogu da pričam sada, pogodilo me sve ovo - objasnila je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga