AKTUELNO

Velika polemika u emisiji.

Voditelj Milan Milošević je na samom početku emisije "Izbor potrčka" podigao Nenada Aleksića Ša i Jovanu Tomić Matoru, kojoj je otkrio da njen prijatelj reper želi da se smuvaju Sanja Stanković i Anđelo Ranković. Zbog ovoga je nastao veliki haos, a Ša je počeo da urla i da se svađa sa svima. Lepi Mića je želeo da prokomentariše ovo, ali je Ša nastavio da se buni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustala je i Ermina Pašović, ali su i Ša i Matora nastaivli da divljaju. Konačno se za reč izborio Mića.

Ne mogu da dođem do reči. Ovo nije prvi put i pretpošle sezone su Ša i Matora imali strašnu svađu. Ša se druži i sa Franom i sa Anđelom, to mi je jako čudno. Ša se druži sa momcima koji su povezivani sa Sanjom - pričao je Mića.
Hoćeš da kažem ko se sviđa Sanji? Nema veze sa Anđelom - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju, cela ekipa zna šta se dešava, a glume mi - bunila se Matora.
Matora govori svaki dan da će Sanja i Anđelo ući u vezu, a neće da kaže šta misli o druženju Ša i Anđela - dodao je Mića.
Matora, da ti kažem jednu bitnu stvar. Ja sam ovde sa Anđelom, gledam njega, gledam Sanju. Da Anđelo nema problem sa Natašom sad, i da neko hoće da ih razdvoji, ne bi mogao da razdvoji Sanju i Ša. Nema šanse. Što bi Ša birao stranu? Samo dajte negativan test, krenuće Anđelo. Gotova priča, jedu se pogledima, samo poljubac fali - ubacio se Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.