AKTUELNO

Šok na početku emisije!

Kao i svakog ponedeljka, voditelj Milan Milošević tačno na vreme ušao je u Belu kuću, što je zadrugarima znak da je vreme da počne emisija ,,Izbor potrčka".

Foto: TV Pink Printscreen

Pre izbora, voditelj Milan podigao je Jovanu Tomić Matoru, Sanju Stanković, Nenada Aleksića Ša kako bi raščlanio zbog čega popularni reper radi svojoj prijateljici iza leđa.

Da li znaš da ti Ša radi iza leđa i da ti nije prijatelj? Ša šta pričaš Anđelu i na koji način pokušavaš da smuvaš Anđela i Sanju?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pokuašvam - tvrdio je Ša.
Sanja. šđta ti je rekao Ša za mamu? - upitao je Milan Sanju.
Ne da se smuvam sa Anđelom, nego da je mama rekla da je oduvek htela Anđela za zeta, još od prve sezone. Nije mi preporučio da budem sa njim u vezi - tvrdila je Stankovićeva.
Anđelo i ja pričamo o nečem drugom i sigurno mi ne priča o ovome! Nije tačno, nije tačno da sam rekao da bi bili odličan par! Ja nisam negativac ovde! - rekao je reper vrlo besno, tvrdeći da nije savetovao Sanju i Anđela da budu zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi nikad rekao, nije mi nikad potencirao na tome - rekao je Anđelo.
Milane, što se mene tiče, Nenad stvarno, kad god je dolazio kod mene što se tiče Sanje, dođe malo kod mene, malo kod Sanje. Biću iskrena, maksimalno. Ja iskreno, nisam verovala Nenadu da ne zna šta se tu dešava, jer je non-stop sa njima. On je mene ubeđivao da nema šanse da se njih dvoje smuvaju i da njemu Anđelo priča za neke druge stvari i drugu osobu. Ja sam posumnjala nekoliko puta, jer mi je nemoguće. Meni odgovara ovaj odnos sa Sanjom, ali ne želim da mi nabija rogove ni ona, ni Anđelo. Nenad je bliži Sanji nego meni, bilo mi je čudno, čak sam se i kladila sa njim što se tiče toga. Znam da meni kada treba razgovor da popričam sa njim, on je tu, neću da grešim dušu, on je za mene tu- izjavila je Tomićeva.
Ja ne znam za razgovor, ali znam da je mama oduvek bila za Anđela kao zeta. Ja sam dobila informaciju da mi je mama poručila da se sklonim od Frana, meni je Ša rekao da radim šta hoću - ponovila je Sanja.
Ja ne bih volela da se to desi, da mi nabija rogove, ako smo započeli, makar sam zaslužila da dobijem i da mi kaže da je takva i takva stvar. Nabijaju mi rogove, da sam psihopata! Kada bude ušla u vezu sa njim, meni potvrđuje sve što je bilo - urlala je Matora i divljala po Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga