AKTUELNO

Objasnio je sve do detalja.

Nakon intervjua Marka Đedovića, Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio još jednog zadrugara koji će sigurno imati mnogo toga da kaže na račun svojih cimera. Poznato je da ovaj zadrugar nema dlake na jeziku, i da uvek ima komentar na svaku temu, a šta će preneti Darku ostaje da saznamo.

Njegov naredni sagovornik jeste Đorđe Milutinović koji je i te kako vezan za ljubavni odnos Maje Marković i Alena Hadrovića. Podsećamo, Đorđe je na početku rijalitija imao afinitete prema Maji, pa je i nedavni sukob muških zadrugara povodom svega toga, eskalirao tokom protekle nedelje.

Ušao si u ozbiljan rat sa Alenom, šta mu je najviše zasmetalo? - glasilo je pitanje.
Kada se vodila polemika da li ona treba da uđe u vezu sa njim, jedino smo Mića i ja mislili da je rano, oni su mi tad rekli da ne lupam, i da se ne mešam. Ja sam se tada povukao, a onda mi je Maja sama postavila pitanje o njima, i onda je sve krenulo. Izneo sam svoje mišljenje, a najviše mu je zasmetalo to što sam izazvao njegovu reakciju. Možda sma bio grub, ali se većina zadrugara slaže sa mnom - objasnio je Đorđe, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam sa njom pre desetak dana, ona nije svesna šta će sve da joj se desi, ona je na stubu srama. Ako je bila prava ljubav, mogli su da sačekaju posle Zadruge, možda bi se i Joca oglasio i raskinuo sa njom. Ovako, ispada da je prevarila muža koji je polomljen u bolnic. Oni nisu svesni težine situacije. Uporedio sam Anđela iz Zadruge 1 i sada Alena, on je lomio sve i ostalo. A Alen je juče počeo da priča kako neće da se meša u njene situacije. Ja bih pojeo sve zbog moje devojke. Kao što se trudio da je osvoji, treba još više da se trudi da je zaštiti. Ja sam nju branio od svih, kada nije bilo ništa, i kada je Alen smarao - rekao je Đorđe.

Uspeva li Tomović da izbalansira između tebe i Alena? - pitao je Darko Tanasijević.

Tomović je to juče lepo sročio, ali fino balansira. Ja sam rekao i njemu i Maji da nema potrebe da se mešaju. Ja sam izneo svoje mišljenje, a smatram da je smer u kome je krenula njihova veza je loš, hteo sam da ga trgnem - dodao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti i Tara, šta se dešava sa vama? - glasilo je naredno pitanje.
Ja sam znao da će da se desi sa nama, ja sam sve sa strane gledao sve, a nadam se da će biti nešto - rekao je Đorđe.

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu koji sledi ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga