AKTUELNO

Sve do detalja!

Ermina Pašović popričala je sa Alenom Hadrovićem o njegovoj ljubavnoj aferi sa Zerinom Hećom pre ulaska u rijaliti "Zadrugu 4", te ga je iznenadila time što mu je prepričala sukob sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se svađala sa mamom zbog tebe, kaže ona meni da te ne diram, da si se ti iskreno zaljubio, a ona se meni tako meša u svako mišljenje. Ona ima suprotno mišljenje o svima - ispričala je Ermina.
Samo da preživim ovo ovde, tek je početak ja to vidim - rekao je Alen.
Kada ste pričali o Zerini, ja sam samo gledao kada će ona da iskoči iz nekog žbuna - našalio se Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, verujem da bi ona ušla. Sad se oporavila, ne pljuje nikog više javno, ne izbacuje takve stvari, ali mislim da je već sinoć - rekla je Ermina.
Drago mi je. Malo me je razočarala - rekao je Hadrović.
Ja nju ne poznajem, ali smo bili na rođendanu i bio je naš prijatelj. I uglavnom, mi smo izašli i ja snimala i nisam znala ko je Dado Glišić, tu je pevao i on isto izbacio i kad je ona nas počela da pljuje, nema šta nije pričala. Ja pop*zdela, ja nisam snimala njega, nego se čuo da je pevao. Ja dođem do njenog broja i nazovem je: ,,E sad me dobro slušaj, sad si me uzela u usta, šta tebe boli k*rac sa kime se ja družim?" I kad je Alen dao tu priču, ona iznese prepiske, ja je blokiram. Kaže ona meni da sam se ogrešila o nju i ja kažem da jesam, samo da prepiske. Naš prijatelj odlepio! - izjavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga