AKTUELNO

Mnogo ju je povredila.

U toku su "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je urednik Zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić postavio bilo je upućeno Pauli Hublin.

Voleo bih da čujem tvoj komentar na pomirenje Dragane i Šebeza? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala da su se pomirili. Mislim da je to pomirenje bilo besmisleno, jer znam šta nam je pričao. Bio je nezadovoljan, a juče kada sam mu rekla da će da se pomire, rekao je da kada stavi tačku, to je to. Dragana je zaljubljena, ali oni treba da popričaju o njenom ponašanju. I njoj sam rekla da mora da spusti loptu i gard, kao i zidove oko sebe. Dodala sam i da ako joj se Šebez sviđa, mora da se ponaša kao da je u vezi. On je za nju radio puno stvari, smetalo joj je ovo, ono, pa se ljutila kako joj iseče hleb. To je njihovo, ali ako misle da je to dobro, super, neću ulaziti u to. Ja sam bila u situaciji sa njim i sa Ivanom, kada su oni već raskinuli. Sa Ivanom je bio opušten, nasmejan i smešan, takav sa Draganom nije bio. Ja sam za ljubav, a ako su se pomirili, nadam se da će to ići na bolje. Dalje ćemo videti - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim je bolji? - bilo je naredno Nemanjino pitanje.
Pa, pošto je sa Ivanom prijateljski odnos, onda je bolji sa Draganom. Ali ako su se pomirili, moraju razgovarati, i da joj kaže šta mu se to ne sviđa, što je i nama pričao. Svađe i prebacivanja im ne trebaju - dodala je Hublinova.
Kako je došlo do pomirenja? - bilo je pitanje za Draganu Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni sama, čas smo pričali, čas ne. Teško mi je kada ne pričamo, a kada pričamo, pomislim da ćemo se pomiriti. Bilo mi je čudno, to se danas desilo. Što se tiče Ivane, ona mi je bila drugarica, tešila me kada je bila situacija i to, prihvatila sam da se druže, do tog momenta kada mu je legla u krevet. Ne znam čime sam zaslužila taj inat, ja razumem, da ako je htela da pravi Anđela ljubomornim, ali mogla je slobodnog. On joj je drug, ja sam joj drugarica, pritom su se ljubili spolja. Pre nego što je legla u krevet kod njega, rekla je da će da počne da igra rijaliti. Ne znam, nije mi jasno, ne mogu da je shvatim, mislila sam i da Paula utiče na nju, jer se druže. Mislila sam da su njene reči, pa sma htela da je odbranim. Vlada je rekao da je koketa, a ja sam ispala najgora. Anđelo je rekao da nije za vezu, Šašička je rekla da će tako i tako biti. Ja sma ih sve napadala, ali ja ne mogu sada da joj oprostim. One su se meni smejale dok sam plakala, a ona je juče plakala, ja nisam, niti bih se ikome smejala. Kako sad ja da reagujem? Kao da je htela da se igra, ko je ona, kako je mogla. Za mene nije dobra osoba ona koja tera inat, a vidi da nekoga boli, meni je to katastrofa. Svi smo mi pod šiframa. Ne verujem joj ni sad kada plače - rekla je Dragana, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam je za vreme žurke, mislila sam da ima emociju, i da su mi radili iza leđa - završila je Dragana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga