AKTUELNO

Ni sam ne zna više!

Ermina Pašović ustala je za crnim stolom kako bi se obračunala sa Alenom Hadrovićem, koji se zbunio u svojim pričama o Zerini Hećo i burnom odnosu sa njom, budući da je tvrdio da nije znao o kojoj devojci se radi.

Vezano za brak, dobro se sećam, on je izjavio šta oseća, iako ona nije zainteresovana, rekao je da bi je oženio. Ja sam pročitala te prepiske, meni je Zerina poslala neke stvari, nakon svega toga, kada je Zerina imala problem sa Dadom, ona se njemu obratila, rekao joj je da će je zaštiti, da je najlepša - poručila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta da kažem devojci koja je na lekovima i koja umire? - uzvratio je Alen.
Kako ti njoj možeš da kažeš da ćeš je zaštititi? Meni se ova priča nikako ne poklapa, posle toga ona je otišla kod njega i posle svega toga su se opet videli. Kada je došla za Beograd da iznenadi Dada, kad ju obezbeđenje nije pustilo, posle toga ste se opet videli. Zašto se viđaš sa osobom, ako znaš ko je i šta je? - upitala je Ermina.
Ja sam se čuo sa Dadom i onda mi je on objasnio neke stvari. Ja sam rekao da bi imao predrasude pre nego što sam je upoznao, mene je izenrviralo to sa skrinšotovima što je uradila - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nju predstavio kao paćenicu, a nudio si joj brak, hteo si dete da joj napraviš. Ovo treba da se raščisti, ti si na pitanja gledalaca ustao i ispričao jednu verziju, a onda je ona dokazala drugu priču - odbrusila je Pašovićeva.
Ali, Alene, ti si rekao da ti ne smeta njena prošlost? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, zato što mi je ona pričala o svojim greškama, nisam želeo da ulazim u to. Idealizovao sam nešto, dok je nisam upoznao, ona mi je pričala da je imala sve to loše, kajem se - rekao je Hadrović.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga