AKTUELNO

Hit!

U toku su "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je novinarka postavila bilo je za Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo priliku da vidimo šta se dešavalo, i sve govori da između vas ima i dalje osećanja, sa tim se svi slažu i to su generalni komentari. Da vas čujem povodom toga? - glasilo je pitanje.
Ja sam rekao da sam očekivao da će neke stvari da se dešavaju, a reakcije od sinoć govore više od reči prema gledaocima. Prema njoj osećam ljubav. Uzeo bih tog medveda iza, da joj poklonim. Ako može da se organizuje glasanje da publika odluči da li da budemo zajedno, pa ćemo mi da vidimo da li ćemo. Večeras sam u izolaciji, ako može neko da nam ustupi bračni da spavamo - bio je ironičan Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je ozbiljan, sada je ironičan. ne mogu ovo da uzmem kao ozbiljno. Nikada više ne bih išla zbog svog ponosa, ja sa njim ništa više ne bih. Prvenstveno jer me izdao kao čoveka. Mnogo loših stvari se desilo, a ono sinoć bilo je strašno, i bilo mi je jako loše, ne želim da nas ljudi gledaju u takvom stanju. On najviše voli sebe, pa 20 mesta prazno - dodala je Maja.
Meni je drago da je ona ovako odgovorila, pa bih molio da me više ne gleda, ne provocira i ostalo. Neću je primećivati i gledati, a ona da krene svoj život, novu ljubav, novu sreću, nemam ništa protiv toga. Samo neka me ostavi na miru, ne mora ništa da mi radi, da me ne spominje, da mi onu igračku ne baca na glavu! - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga